Blomsterenga

Elin Vøllo

Stilling: Pedagogisk leder

Elin er utdannet barnehagelærer og begynte hos oss i august 2019.

Frode Nabben

Stilling: Assistent

Frode begynte i Kragskogen juni 2004. Frode har jobbet på Fuglekassa, Skogen og Hiet. Frode er student ved siden av jobben, og går andre året på barnehagelærer på Oslo Met. (Arbeidsplassbasert barnehagelærerutdanning) For tiden jobber Frode på Fuglekassa.

Jasmin Mirbabai

Stilling: Pedagogisk leder

Jasmin begynte i Kragskogen barnehage i juni 2004. Hun har jobbet som pedagogisk leder på både Blomsterenga, Fuglekassa og Hiet. Jasmin jobber i dag som pedagogisk leder på Blomsterenga

Wenche Grønning

Stilling: Assistent

Wenche har jobbet fast 40% på Hiet fra januar 2014.. Fra august 2016 jobber hun 40% på Fuglekassa. Wenche har lang fartstid fra barnehage i Randaberg.

Marianne Egeberg

Stilling: Assistent

Marianne ble ansatt i Kragskogen våren 2011 og har jobbet på Fuglekassa tidligere. Nå jobber hun på Blomsterenga.

Fuglekassa

Carmen Sofia Palma

Stilling: Assistent

Carmen kom til oss via vikarbyrå, men vi var så fornøyd med henne at vi ansatte henne, da vi fikk en ledig stilling. Carmen er fra Portugal og har utdanning innen informatikk.

Eskil M Klevstuen

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Frank-Robert Åhjem

Stilling: Pedagogisk leder

Barnehagelærer med master i barnehagepedagogikk

Sylvie Galani

Stilling: Assistent

Sylvie fikk fast jobb hos oss januar 2013, etter at vi var så heldige å bli kjent med henne via et vikarbyrå. Sylvie har erfaring som lærer fra Kongo og har jobbet i flere barnehager i Osloområdet.

Veronica Aarsheim

Stilling: Barnehagelærer

Veronica begynte i Kragskogen oktober 2019, hun er utdannet barnehagelærer. Veronica studerer Fleirkulturell pedagogikk på OsloMet. Hun jobber 50 % hos oss.

Hiet

Carina Andersson

Stilling: Pedagogisk leder

Carina har jobbet i Kragskogen fra vi startet opp høsten 1998. Carina er barnehagelærer og pedagogisk leder på Hiet.

Dai-Di Wang

Stilling: Assistent

Dai Di jobbet i 40 % stilling på Hiet fra april 2013 til januar 2014. Fra 1.januar 2014 har hun 100% stilling, på Blomsterenga fra 2014 til 2019, og fra høsten 2019 på Hiet. Dai Di har også jobbet en periode i Kragskogen Barnehage tidligere.

Maria Torhaug

Stilling: Barne- og ungdomsarbeider

Maria er fagarbeider i Barne- og ungdomsarbeiderfaget. Hun begynte på Hiet august 2017. Maria er også medlem i barnehagens Samarbeidsutvalg.

Silje Haugstaul

Stilling: Støttepedagog

Silje begynte hos oss som støttepedagog i august 2019.

Veronica Aarsheim

Stilling: Barnehagelærer

Skogen

Anita Andersson

Stilling: Pedagogisk leder

Begynte i Kragskogen august 2000. Hun har jobbet på alle avdelingene våre. Anita har tatt barnehagelærer utdannelse ved siden av jobb, og jobber nå som pedagogisk leder på Blomsterenga.

Carmen Sofia Palma

Eirik Hope Langåker

Stilling: Assistent

Eirik har en bachelorgrad innen Helse, Miljø og Sikkerhet. Han har også jobbet noe i både barnehage og barneskole tidligere. Høsten 2017 begynte Eirik som assistent på Blomsterenga og høsten 2018 begynner han på Skogen.

Linn Benedicte Hamre

Stilling: Assistent

Linn har en bachelor i idrett og er utdannet faglærer i kroppsøving. Hun har i tillegg barnehageerfaring. Fra august 2017 jobber hun på Fuglekassa

Silje Haugstaul

Stilling: Støttepedagog

Silje begynte hos oss som støttepedagog i august 2019.

Joo Helena Hansen

Stilling: Pedagogisk leder

Joo begynte som pedagogisk leder på Skogen i mai 2013. Hun er utdannet som barnehagelærer fra Danmark.

Andre ansatte

Lena Aksland Møller

Stilling: Daglig leder

Lena har jobbet i Kragskogen fra vi startet opp i august 1998. De første årene som pedagogisk leder på Skogen, men fra sommeren 2001 har Lena sittet på kontoret som daglig leder.

Linn Nedrelid

Stilling: Assisterende styrer

Linn ble ansatt i Kragskogen barnehage i januar 2007 og jobbet først som pedagogisk leder på Blomsterenga. Fra august 2008 til våren 2019 har hun vært pedagogisk leder på Skogen. Fra høsten 2019 jobber hun på kontoret.